Mgr. Karolína Peake

Mgr. Karolína Peake

Poslankyně PS PČR, Zastupitelka obce Praha 1
Mgr. Karolína Peake
Alena Veliká

Alena Veliká

Kandidát do PS PČR 2010 za Svobodní (Vysočina)
Alena Veliká

Diskuze / Politici / Petr Hána

petr hána v dozorčí radě dopravních podniků (Diskuze o politikovi)

< Zpět na přehled témat

• AMI, 29.7.2010 18:42

TEDA FAKT TO JE KANÁL AŽ HANBA. DRBY,DRBY,DRBY. ZŘEJMĚ JSTE PEPÍNO,FANTOM KAROLÍNA A JIM PODOBNÍ NAPROSTO PRIMITIVNÍ ANI ZVÍŘATA SE TAK NECHOVAJÍ.
    ZAPLAŤ PÁNBŮH ŽE JE VÁS OORAVDU POMÁLU.
    PANE STAROSTO FANDÍM VÁM!!!!!!VŮBEC TEN KANÁL NEČTĚTE AMI

• Karolína, 15.6.2010 19:03

Á fotečka, to je skvělý, alespoň vím, jak Hána vypadá. Je to pěknej chlap, ten nemá fetor ex ore. A že někomu vadí, že mám jiný názor na tomto portálu, kde se pere dost špinavý prádlo, tak to mě ale vůbec nepřekvapuje. Jenom by mě fakt zajímalo kolik těch bytů Hána má, jestli 10 nebo 20 možná i 30. Předpokládám, že je má všechny napsaný na tety a strýčky. A když byty nestačí, tak napíšem, že nehájí zájmy občanů hahaha. To je fakt laciný. Jo a hřiště pro děti, fakt dobrej nápad, a to třeba vedle polikliniky úžasný...., ale co ta lokalita, vedle čtyřproudovky... Fakt hustej bulvár brrrr.

• monika, 15.6.2010 18:25

Já si úplně nejsem jistá, jak "normání" člověk může věřit tomu, že Hána má v každém postaveném domě byt...Spočítal by to někdo?Kolik by to asi bylo bytů za jeho starostování v Modřanech? Nelobte se na mě, fantazii se sice meze nekladou, ale asi by se to nemělo přehánět...
    Pokud jde o ubohosti, jako je...syn je narkoman, páchne mu z pusy apod., na to snad ani neni co napsat...

• fantom, 14.6.2010 21:42

Tak to je fakt hustý. Nejen že Hána je v radě dopravních podniků a přitom je starosta na Praze 12, ale někteří ho ještě omlouvají, viz Karolína. Tak to je už i na mně moc. Copak Vám nevadí, že v každém postaveném bytovém domě na území Prahy 12 dostal byt, jako pozornost, za to, že při prosazování těchto staveb vždy obhajuje zájmy investora? Kdyby v tom nebyla taková korupce, rozhodně by v Modřanech byly místo nesmyslných paneláků třeba hřiště pro děti, naproti poliklinice park s lavičkami, kde by si mohli lidé po návštěvě lékaře odpočinout a pod. V každém případě starosta Hána neprosazuje zájmy občanů, ale investorů, kteří nám všem ničí životní prostředí, ve kterém my a naše děti žijeme. Z tohoto důvodu dávám znovu známku 5 a Hánu na radnici už nechci v žádném případě!!!

• Karolína, 13.6.2010 18:55

Jasně že... "Na každém šprochu pravdy trochu", a co třeba " Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem". Nejsem příznivec Hány, ale já trpím odporem k těm, kteří se neštítí vytáhnout prostě cokoliv, jen aby si mohli užít (syn narkoman že...). Pokud má Hána plno bytů, tak ať si je užije, protože "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne". Ale to se zase napíše, jak je Hána mazanej a policie krátká. A když ani to nepomůže, tak alespoň napíšem, že mu smrdí z pusy, ať je na co ukázat. Fakt hustej portál, tady se fakt vydovádíme všichni.

• pepíno, 13.6.2010 12:31

Jsem pravičák, netrpím odporem k bohatým. Ale nesnáším lidi, co rozkrádají veřejné peníze a ještě u toho mlaskaj. Také nesnáším, když nám Hána na Dni země povídá, jak se zasazuje o zlepšení životního prostředí v Modřanech a přitom všichni víme, že je to přesně opačně, Hánovi jde jen o jeho prospěch. Povídá se, že v každém postaveném bytovém domě na území Modřan dostal byt. Jestli je to pravda nevím, ale na každém šprochu pravdy je trochu...
    Doufám, že v komunálních volbách nezvítězí a nebude zvolen na další období starostou!!!
    Jestli zůstane, tak jediná jistota je, že nám postaví ve starých Modřanech další betonové domy a bude se nadále schovávat za zastupitelstvo, jako dosud, že on za nic nemůže, vždyť tak rozhodli zastupitelé. Ano, rozhodli, všichni přeci víme, že většina zastupitelů jsou Hánovi příznivci a hlasují tak, jak on jim říká. Z těchto důvodů Hánu rozhodně volit nebudu!!!

• Karolína, 13.6.2010 11:17

Tak jsem si našla také dopravní podniky, a jako co, že sedí Hána v dozorčí radě. Kolik vlastní akcií??? Ale..., tak to kdyby se to vědělo, tak by se to do té špíny určitě napsalo že... A pokud můžem svedeme na Hánu i projekt Opencard. Jak ubohé! Tak jsem sama zvědavá, co se ještě dozvím. Přátelé uvědomujete si, že čim víc špíny budete o Hánovi psát, tím větší bude mít Hána popularitu a lidi ho opět budou volit. Já jsem teď ODS nevolila, ale ještě pár krásnejch emailů a budu volit ODS, protože ODS v komunále je prostě jistota!!!

• simona, 13.6.2010 08:26

Souhlasím s Pepínem, našla jsem si dopravní podniky na Justici, je to skutečně tak, Hána sedí v dozorčí radě. Kolik asi už vlastní akcií? Podívejte se na odkaz:
    www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/report?sysinf.vypis.CEK=20201&sysinf.vypis.rozsah=aktualni&sysinf.@typ=transformace&sysinf.@strana=report&sysinf.vypis.typ=XHTML&sysinf.vypis.klic=2ec8a43d9fd628a1438e7ea28c8fdfd0&sysinf.spis.@oddil=B&sysinf.spis.@vlozka=847&sysinf.spis.@soud=M%ECstsk%FDm%20soudem%20v%20Praze&sysinf.platnost=11.06.2010
    Simona

• pepíno, 13.6.2010 08:09

Jak je možné, že starosta Prahy 12, Petr Hána zastává místo v dozorčí radě dopravních podniků? Společně s pány Bém, Vodrážka, Blažek, Richter vytunelovali projekt Opencard.

Pro přidávání příspěvků musíte být přihlášeni.

< Zpět na přehled témat

EuroUniversum, a.s.

Copyright © 2008-2010 EuroUniversum, a.s.
Šíření obsahu projektu Denikpolitika.cz je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno.

O nás | Návod k použití | FAQ | Ochrana osobních údajů | Kontakt